Пренасрочиха концерта на Texas


Пренасрочиха концерта на Texas

3895

Концертът на Texas на 21 юни се налага да бъде преместен на 2 октомври, но мястото не се променя – зала 1 на НДК отново с начален час 20.00.

Пренасрочването се налага поради възникнали промени около някои от европейските концертни дати на бандата в подкрепа на албума "Jump Оn Board", известиха от Loud Concerts, организиращи първото шоу на американската банда в България.

Закупените вече билети за шоуто важат за новата дата без необходимост да бъдат презаверени. Феновете, за които 2 октомври е неудобен, имат възможност да върнат пропуските и да получат паричната им стойност. Краен срок за връщане на билетите е 13 юли. Сумите за пропуските, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че това е сайтът на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да бъдат върнати лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – притежателите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.
 
Билетите за концерта на 2 октомври са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи и "Технополис". Ценовите категории не се променят и са от 65 до 120 лева в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.

Всеки може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички