Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се сгодиха


Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се сгодиха

4313

Джъстин Бийбър потвърди новината, че се е сгодил за манекенката Хейли Болдуин, обявена за най-сексапилна жена за 2017 г.
Канадският певец направи своята "изповед" в "Инстаграм", където се обясни в любов на избраницата си. Двамата са се сгодили на 7 юли. Според Бийбър цифрата е специална, защото е "символ на духовното съвършенство".
Изпълнителят обещава да обича Болдуин до края на живота си и е убеден, че двамата ще създадат страхотно семейство, което той ще оглави с "чест и почтеност". Поп идолът е предложил на 21-годишната Хейли Болдуин  по време на вечеря в ресторант на Бахамските острови.
Бащата на Джъстин, Джеръми, написа в "Инстаграм", че се гордее със сина си и очаква с нетърпение новия епизод в живота му. Любимецът на тийнейджърите беше поздравен и от майка си, Пати МалетХейли Болдуин е дъщеря на актьора от "Обичайните заподозрени" Стивън Болдуин и е племенница на Алек Болдуин. Самият Стивън също приветства младите влюбени и стъпката, която са решили да направят. 
Слухове за връзката на изпълнителя и манекенката се появиха през юни, когато двамата бяха заснети заедно в Ню Йорк.
Преди това Бийбър за кратко отново излизаше с бившата си приятелка Селена Гомес, след като тя претърпя трансплантация на бъбрек.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички