Спечели пропуск за концерта на Zucchero в Пловдив!


Спечели пропуск за концерта на Zucchero в Пловдив!

4791

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели "София Мюзик Ентърпрайсис", организиращи концерта на Zucchero в Пловдив. Както е известно, италианският Joe Cocker ще пее в магическата атмосфера на Античния театър от 20.00 ч. на 23 юли.

Поради изключителния интерес към събитието, са пуснати в продажба два допълнителни сектора на Античния театър, но СМЕ и MySound.bg предоставят уникалния шанс двама от вас да получат пропуск за дългоочакваното шоу. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича последният албум на Zucchero?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Zucchero

Очакваме до 18.00 часа на 18 юли, сряда.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*

Италианецът стартира своите летни участия с два невероятни концерта на площад "Сан Марко" във Венеция на 3 и 4 юли. Екзалтираната публика е пяла и танцувала под ритъма на хитовете на великия музикант повече от три часа. Това са единствените изяви на Ботуша от тази част на турнето на Zucchero. В Пловдив той ще изпълни най-доброто от своята 30–годишна кариера, както и част от най-новите си песни, които българската публика ще чуе за първи път на живо.

Аделмо Форначари, известен със сценичния си псевдоним Zucchero, има съвместни проекти с величия като  Лучано Павароти, Ерик Клептън, Майлс Дейвис, Б.Б. Кинг, Брайън Адамс, Брайън Мей и много други. Той е единственият европейски музикант, участвал на световноизвестния фестивал "Уудсток" (1994 г.).

Концертът се осъществява с подкрепата на oбщина Пловдив като част от Календара на културните събития на oбщина Пловдив за 2018 година.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички