Купонджиите Ъпсурт дават жега на новия сезон в Sofia Live Club


Купонджиите Ъпсурт дават жега на новия сезон в Sofia Live Club

3928

Традицията повелява да дадем старт в началото на есента, а за да бъде музикалната година провокативно интересна, то залагаме на най-добрата комбинация – Ъпсурт, оповестиха от Sofia Live Club.
Популярното заведение официално отваря врати за своя 10-ти музикален сезон именно с концерта на ветераните на българския хип-хоп, който ще се състои на 29 септември. Още повече музика, повече любими изпълнители, нови чуждестранни гости и все така добро настроение обещава управата на Sofia Live Club през задаващите се  месеци. 

Ъпсуртно ли е, че отново ще се вихрим с най-добрите улични поети?! Комбинацията от таланти, събрани в едно (3 в 1), които диктуват ритъма повече от две десетилетия, непретенциозно ще отреже лентата на сезон 2018/2019.
Колеги в най-добрите партита, певци сред рапърите и поети сред певците, тримата ще се качат на сцената, за да въвлекат в хип-хоп приключението всички гости в столичния клуб. Вярна на стила си, бандата ще се изяви със своя лайв бенд, очарователната Мария Драгнева, балет Nova и DJ Cass. 
Билети на цена от 15 лева може да се купят от мрежата на www.eventim.bg - OMV, Билетен център НДК, Office 1 Superstore, Orange Center, Usit Colours и други.  На място в деня на концерта ще са 20 лева. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички