Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Васил Петров с второто издание на спектакъла Синатра: Вегас


Васил Петров с второто издание на спектакъла Синатра: Вегас

3890

Васил Петров кани на второто издание на спектакъла "Синатра: Вегас" в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 12 ноември. Както MySound.bg писа, именно там миналата година представи в своя интерпрeтация вечните хитове на Франк Синатра и нова селекция от любими джаз стандарти, появявайки се в стил Джеймс Бонд с лъскав автомобил.  Сега певецът е подготвил още по-голяма изненада - ще долети с хеликоптер за бляскавото събитие.
  Специални гости този път ще бъдат блус и соул певецът и актьор Брус Джонсън (САЩ), поп изпълнителите Орлин Павлов и Михаела Филева. Освен като певци, ще се опитаме да бъдем танцьори, комедианти и актьори, обясняват изпълнителите. "Това е второ издание, но не и повторение на предишното шоу, което имаше голям успех. Сега репертоарът е изцяло обновен, като са запазени най-големите хитове - тези от 60-те години. Имаме и нови гост-сотилсти", пояснява певецът.

Част от песните, които ще бъдат представени, са "Luck Be Lady", "I`ve Got The World On A Strings", "Big Spender", "Bang Bang", "The World We Knew (Over And Over)", "This Town", "I`ve Got You Under My Skin", "Fly Me To The Moon", "Summertime" и много други в нова интерпретация. Няма да бъдат пропуснати и евъргрийните "Strangers In The Night", "My Way" и "New York".
Неповторимата атмосфера на Лас Вегас ще бъде допълнена от кордебалет в пищни сценични костюми в стила на прочутите "The Rockettes" и "Las Vegas Show Girls". 
Мегаспектакълът "Синатра: Вегас" 2 ще бъде вълнуващ микс от суинг, джаз и боса нова. Музиката ще е под съпровода на All Stars Биг Бенд с диригент Антони Дончев, в който влизат едни от най-добрите джаз музиканти на България. Режисьори са Румен Григоров и Алекс Борназ, хореограф на пищния балет е Алекс Енева, дизайнът на костюмите е на Кремена Халваждиян, идеята за спектакъла е на Маргарита Тошева, която е и негов продуцент.
Ще бъда щастлив да се потопим заедно в неповторимата атмосфера на Лас Вегас в началото на 60-те години, когато шоубизнесът е бил създаван. Шоу, видяно през моите очи, прикани българският Синатра.
Билети на цени от 30, 40, 50, 60 и ВИП – 80 лева - в мрежата на Ticketportal Bulgaria и билетен център Национален дворец на културата - НДК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички