Още една дата за Софийската филхармония с Люси Дяковска


Още една дата за Софийската филхармония с Люси Дяковска

3599

Както MySound.bg вече оповести, магнетичната Люси Дяковска ще е солист на празничния концерт на Софийската филхармония в столичната зала "България" на 27 декември.  Специален гост ще бъде любимият на всички актьор Владо Пенев – в ролята на разказвача. Емблематични песни за Коледа и Нова година от всички краища на света, музикални шедьоври от Италия, Франция, Англия, Америка, България, Русия, истории за любов и надежда подгряват празничното настроение и разказват приказка, в която всеки иска да е главен герой. Диригент е маестро Найден Тодоров.
Люси Дяковска ще пее за първи път със Софийската филхармония. "Това ще бъде един от най-важните ми проекти, ако не и най-важният. Концертът с най-добрия оркестър на България провокира и мен, и публиката, която ще усети съвсем различна емоционалност", не крие изпълнителката.
Тя има обяснение за тази емоционалност. В репертоара ѝ ще прозвучи песен, чийто оригинал е написан от нейния дядо - композиторът Иван Вълев, за женски хор. Сред изпълненията, които Люси подготвя, са и популярните "Тиха нощ, свята нощ", "Feliz Navidad" и "Аве Мария"", чието демо певицата записа под акомпаниментa на своята майка. Аранжиментите са поверени на Румен Бояджиев-син, Гого Милтядов и Константин Добройков.
Заради големия интерес към концерта организаторите пуснаха и билети за втора дата – 28 декември. Тогава пред първия оркестър ще застане един от най-младите диригенти у нас - Димитър Косев.
Билетите за двата концерта са на цени от 20 до 50 лв и могат да бъдат закупени от касата на зала "България", "Ивентим" и "Ипей".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички