Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Pavell & Venci Venc пуснаха най-емоционалния си проект на Коледа

27.12.2018   Вирджиния Рекърдс
Кадър от Без религия

Pavell & Venci Venc’ пуснаха най-емоционалния си досега проект навръх Коледа.

"Без религия" се ражда по време на творческо бягство в тревненския балкан. В края на ноември двамата прекарват 9 дни в музикална изолация в една стара дървена къща насред планината над Трявна в компанията на приятелите си от дуета Пламен и Иво само със студийна техника, една камина и грижата на двама възрастни. 

Последния ден ден, без да имат намерение да правят още музика, защото вече били доволни от резултатите, случайно попаднали на филм по телевизията - "Да дойдеш на света", в който се разказва за войната в Сараево, но център са по-скоро отношенията между хората и колко странни форми могат да придобият те. Когато филмът свършва, Венци казва само "Имам идеята", а Павел - "Имам музиката". Така се ражда "Без религия" – най-личното и най-емоционално парче на тандема.

Когато го споделят с екипа на "Вирджиния Рекърдс", всичко веднага се завърта – идва решението да бъде заснет видеоклип максимално бързо и то някъде високо в планината. Идеята да застанат пред камерата голи до кръста в най-големия студ е на момчетата. Качват се да снимат с 16 човека екип, воден от изпълнителния продуцент на "Вирджиния Рекърдс", режисьора Люси Иларионов и оператора Андрей Андреев и то когато в София има снежна буря, а горе на Витоша е минус 7 градуса и духа силен вятър. Въпреки това и за миг не се поколебават, оплакват или съжаляват за идеята си.

Резултатът е видеото на "Без религия". "Разголени сърца – това сме ние в тази песен. Много искахме да ви я подарим точно на Коледа", споделят хитовите изпълнители.

Клипа може да видите в канала на "Вирджиния Рекърдс" тук:

https://bit.ly/2GGNjJ4

"Вирджиния Рекърдс" в Instagram:

http://www.instagram.com/virginiarecords2964
100%
 

Септември ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930