Dropkick Murphys с дългоочакван първи концерт у нас


Dropkick Murphys с дългоочакван първи концерт у нас

3158

Дългоочакваният първи концерт на Dropkick Murphys у нас ще се състои в столичния Зимeн дворец на спорта на 5 юни.

С девет студийни албума, колоритите от Бостън, Масачузетс, се наложиха като най-силната американска келтик пънк формация, като последният - "11 Short Stories Оf Pain & Glory" (2017) се оказа и най-успешният в цялата им над 20-годишна история, припомнят организаторите от радио "Тангра Мега Рок".

Още през 2006, сингълът "I'm Shipping Up to Boston" беше избран от Мартин Скорсезе за основно музикално парче в спечелилия "Оскар" филм "От другата страна" (The Departed) с Леонардо ди Каприо, Мат Деймън, Джак Никълсън и Марк Уолбърг и това изстреля Dropkick Murphys в небесата, като направи групата още по-популярна.

И все пак, американците предпочитат срещите с феновете си на живо - концертите им са заредени с невероятна енергия: истински експлозивно шоу, в което публиката не спира да подскача, танцува и пее.
 Билети с цена 65 лв. - в системите на www.Eventim.bgwww.EpayGo.bg и всяка каса на Easypay в страната, в самия ден ще се продават по 70 лв.  Деца до 7 години нямат нужда от билет, но трабва да бъдат с придружител.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички