Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Метрополис с официално изявление за супергероите от Хироус Тотал

13.02.2019   Метрополис
Алекс До
На вниманието на всички техно единици!
 
Междугалактическата организация "Метрополис" призовава целия отряд да се яви на служба! Кодово име на мисията: "Хироус Тотал" 1.0! Конгресът ще се проведе на 16 февруари от 22.00 ч. при отворени врати на "Интер експо" център, София!
 
Повод за повиквателната е встъпването в длъжност на четирима герои, доказали се като спасители на добрия вкус на Музикалната галактика! Повече информация за героите и техните суперсили:
 
Кодово име: Алекс До (на снимката)
Произход: Германия
Основни характеристики: Силно интровертна личност с многопластов характер, член на редиците на Дистопиан. Често може да бъде забелязан в "Бергхайн", "Панорама бар", "Арена клуб" и много други емблематични места в нощен Берлин, както и по целия свят.
Отличителни черти: умело компилира различни електронни стилове в сетове, които се характеризират с особена дълбочина и промяна на настроенията.
Суперсили: Повелител на музикалните истории, чрез които въвежда в неговата собствена вселена, която успява да изгради чрез майсторско миксиране на всички електронни подстилове.
 
Кодово име: Ансър Коуд Рикуест
Произход: Германия
Основни характеристики: Диджей и продуцент. Член на редиците на Остгут. Често може да бъде видян в "Бергхайн", "Панорама бар", Берлин; "Фабрик", Лондон и множество други клубове и фестивали по целия свят.
Отличителни черти: широк музикален спектър с многообройни рилийзи и ремикси за "Мънкитаун Рекърдс", "Доли Делукс" и други.
Суперсили: Обединява тежки басови линии с индустриална звукова палитра и "Чехови паузи" в сложна хармония.
 
Кодово име: Джей Кларк
Произход: Великобритания
Основни характеристики: част от отряда на Клокуъркс. Създател на лейбъла "Блекаксън". Често може да бъде видян във "Фабрик", Лондон; "Бергхайн", "Панорама бар", Берлин; "Гасхоудер", Амстердам, както и на множество места по целия свят.
Отличителни черти: изгражда уникални, динамични приключения, чрез специално подбран плейлист за всяка сцена, на която се изявява. Работил като графичен дизайнер, което оказва пряко влияние на творческия процес по изграждане на музикалните му сетове.
Суперсили: Позитивен работохолик, който инспирира множество млади диджеи. Нова генерация в английското техно като успешно успява да гради кариера и на талантлив артист, и на брилянтен продуцент.
 
Кодово име: Нур Джабер
Произход: Ливан
Основни характеристики: Силно музикална личност, която е започнала своето развитие с барабани и бас китара. Член на редиците на Онзенфоут. Често може да бъде видяна в "Бергхайн", "Панорама бар" и "Трезор" в Берлин.
Отличителни черти: Макар пристигането ѝ в Берлин да е едва през 2010 година, Нур се е превърнала в една от иконите на нощния живот в града. Силно харизматична личност, с богат музикален вкус.
Суперсили: Множество разнообразни сетове, изградени от широка гама стилове. Дълбоко познаване на основите на музиката, получено в най-добрия музикален колеж - "Бъркли". Стилът ѝ не подлежи на никакви ограничения и не познава граници. Доказателство за това е бързо развиващата ѝ се кариера, която я прави особено желан артист навсякъде по света.
 
Към галата ще се включи и добре познатият на всички техно единици постоянен отряд на "Метрополис". Ще ви очакваме точно в 22.00 ч. в "Интер експо" център на 16 февруари.
 
Край на съобщението.


2296
100%
 

Декември ´20


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031