Почитат Рони Джеймс Дио на Hills Of Rock 2019


Почитат Рони Джеймс Дио на Hills Of Rock 2019

4064

Покойният титан Рони Джеймс Дио (Ronnie James Dio) ще бъде почетен с уникално шоу от Рони Ромеро (Ronnie Romero) (на снимката) и българската рок група Еридан (Eridan) по време тазгодишния фестивал Hills Of Rock.

Както MySound.bg нееднотрактно писа, организираното от "София Мюзик Ентърпрайсис" мегасъбитие ще се проведе на Гребния канал в Пловдив на 28, 29 и 30 юни. Рони Ромеро и Еридан ще нажежат атмосферата точно преди хедлайнъра Whitesnake на 29 юни.

Нови 15 имена бяха включени в афиша на най-големия фест у нас. Тази година той изкушава със специална нова трета сцена Music Jam. На нея ще стъпят бандата Vision Оf Atlantis и нашите Sevi и Concurent. В Hills Of Rock 2019 се включват и българските артисти Shadows Out Of Time, Life Light, Affection, A-Moral, Krekhaus, Oбратен ефект, Kopriva, Innerglow, Les Animaux Sauvages и Остава, които ще избухнат на сцената "На тъмно".

 

Hills Of Rock се реализира за трета поредна година и е част от програмата на "Пловдив 2019 - Европейска столица на културата". 

Тридневните билети са на цена 180 лв. Цените на къмпинг билетите са 50 лева на човек за три дни.

Ronnie Romero & Eridan 

Ronnie Romero е един от най-разпознаваемите гласове на световната рок сцена. Той е настоящият вокалист на Rainbow, и тази година му предстои турне с групата заедно с Ritchie Blackmore. Единствено и само на сцената в Пловдив публиката ще има възможност да се наслади на уникалното шоу "The Dio Night".


 

Crazy Lixx (Швеция)

Crazy Lixx е създадена в Малмьо през 2002 година. Невероятното ѝ хард рок и метъл звучене, вдъхновено от големи имена като Kiss, Whitesnake и Def Leppard, им носи голям брой фенове по света. Шестият студен албум на състава - "Forever Wild", се очаква тази година.


 

Vision Оf Atlantis (Швеция)

Сформирана през 2000 година, с шест студийни албума. Сред ярките млади лица на метъл сцената. 

Билетите могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим", както и онлайн на www.eventim.bg

Снимка: The Art 2 Rock 
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички