4 часа с Карл Кокс в реновираната зала Фестивална


4 часа с Карл Кокс в реновираната зала Фестивална

5203

Карл Кокс (Carl Cox) се завръща в България по покана на "Метрополис" след 4-годишно отсъствие. Срещата с гранда на електронната музика е в столичната зала "Асикс Арена" (новото име на "Фестивална") на 27 септември, петък.  
Пионерът в техното, най-титулуваният диджей в света е безапелационен център на електронната галактика. Неговите гостувания се характеризират с препълнени зали, страхотна музика и уникални емоции, които го правят един от най-желаните артисти за всички фестивали по света. Програмата му е запълнена за години напред и е висока чест за родната публика и "Метрополис" да бъдат част от нея.
За да бъде преживяването пълно, организаторите са избрали за мегасъбитието втората (след зала "България") с най-добро акустично оформление зала в София. След ремонта бившата "Фестивална" е едно от най-модерните съоръжения на Балканския полуостров. Именно в нея преди повече от 10 години над 9 000 души танцуваха с "Шоколадовия Буда", както е известен Карл Кокс.
Голямо признание за нашата публика е и фактът, че сетът му ще продължи минимум 4 часа, нещо крайно необичайно за звезди от неговия ранг.
Всеки, желаещ да се сдобие с билет за титаничното преживяване, може да закупи своя билет в мрежата на "Ивентим" и "Изипей", както и през онлайн портала "Ипей-Гоу".  Първите 200 билета са на суперпромо цена от 30 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички