Стефан Илчев е големият победител в Като две капки вода 2019


Стефан Илчев е големият победител в Като две капки вода 2019

4254

Стефан Илчев е победителят в седмия сезон на "Като две капки вода".

След оспорвана битка бургазлията грабна първото място и голямата награда – чисто нов лек автомобил.

На второ място се класира Мария Илиева, а трето и четвърто заеха Милко Калайджиев и Тита. "Всеки следващ лайв ми вдъхваше увереност. Аз безспорно бях най-малко популярният артист сред участниците, а "Като две капки вода" е едно изключително предизвикателство. Образът на примата е подарък за всички зрители, които искаха да ме видят като Лили Иванова", каза Илчев, след като изправи публика и жури на крака с изпълнение на "Камино". Той получи специален приз - "Почетния Магърдич" за "Най-добра имитация на женски образи".

Върховни имитации, въздействащи дуети и хореографията на балета Funky Monkeys превзеха сцената по време на големия финал на шоуто в ефира на Nova снощи. "Помня как дойде на кастинга на X Factor като плахо момиче, а днес си завършен артист!", заяви Маги Халважиян след изпълнението на Тита. Тя се изяви вокално и като и хореография с едно от култовите парчета на Бионсе - "Crazy In Love". По време на преобразяването си в Силвия Кацарова и Васил Найденов, Деси Добрева и Папи Ханс измислиха нов дует – "Деспапито". Продуцентът на шоуто пък добави, че мечтае за сезон с дуети в "Като две капки вода".

"Най-трудното решение беше да махна мустака си за шоуто. Дори и за сватбата си не съм премислял толкова! Избрах образа на Георги Минчев, за да напомня на зрителите колко готин човек беше", сподели емблемата на поп-фолка Милко Калайджиев, който пресъздаде дрезгавия глас и рок звученето на покойния бард. Малко по-късно Петя Буюклиева и Дичо застанаха на една сцена като дует, за да извисят гласове с безкомпромисната  балада "Close My Eyes Forever" на Лита Форд и Ози Осбърн.

Броени минути до големия финал в "Като две капки вода" – кой е с най-големи шансове да си тръгне като победител?, водещите Димитър Рачков и Васил Василев - Зуека повдигнаха завесата за зрителите. "Победител ще бъде един от четиримата финалисти - Тита, Милко, Стефан и Мария", издаде Зуека.

"Като две капки вода" е забавление, предизвикателство и училище. Имаше много случаи, в които гледам себе си след изпълнение и си казвам: "Уау! Това наистина ли съм аз?", не скри Мария Илиева, която също заложи на  Бионсе. С парчето ѝ "Listen" певицата поздрави своята публика и просълзи журито.

В компанията на 23 деца от формация Бон-бон Братя Аргирови направиха своето първо преобразяване в "Като две капки вода". Специалните гости представиха "Cielito Lindo" - дует на Лучано Павароти и Енрике Иглесиас, като предизвикаха заслужените овации на публиката.

На сцената излязоха още Софи Маринова и Лоренцо, които отправиха музикален поздрав към присъстващите с "Детски спомен" от името на Кристина Димитрова и Орлин Горанов. Ромската перла довери, че от "Като две капки вода" отново е получила пеперуди в стомаха.

Целите епизоди на предаването може да гледате в Nova Play.

Снимка: Nova 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички