S.A.R.S забиват в София на 29 август


S.A.R.S забиват в София на 29 август

3067

S.A.R.S. ще спазят традицията и ще гостуват в София за поредна година в края на лятото, но този път на съвсем ново  и любопитно място.

Събитието ще се състои на открито - на територията на стадион "Юнак" от 19.00 ч. на 29 август. Мястото е легендарно и се намира в центъра на столицата - непосредствено до стадион "Васил Левски" като от години насам там не е осъществявана концертна дейност. Капацитетът му е 5 000 души, което се очаква да бъде скок за историята на S.A.R.S. у нас, както и да допринесе до още по-наситена на приятни емоции и впечатления атмосфера. Специални гости ще бъдат Джанго Зе, които се събират в България специално по повода.

Сръбската поп-рок група традиционно изнася по един голям лайв годишно у нас и има щастието да се радва на огромен интерес. През последните години бандата регистрира няколко гостувания, събирайки по над 2 500-3000 души. 

S.A.R.S. е сред най-актуалните и активно действащи банди от Балканите. Често техните концерти в региона са посещавани от хиляди фенове, включително покривайки капацитета на арените в Сърбия и Хърватска, достигайки посещаемост от над 10 000 души. В актива си имат множество гостувания в Европа, както и турнета в САЩ и Австралия. Бандата има шест студийни албума, като ежегодно вади аудио- и видеопродукция от 2009 г. насам, а сред най-известните ѝ песни, някои от които гледани по десетки милиони пъти в YouТube, са "Perspektiva", "Lutka", "Buđav Lebac", "Klinka", "To Rade", "Mir i ljubav" и много други. На предстоящия концерт в София ще бъдат представени и напълно нови парчета.

Билети - в мрежата на Eventim.bg, като само за първите два дни са продадени над 500 броя. Цените, според това дали местата са правостоящи или седящи, варират между 20-25 лв., след което регулярните пропуски ще увеличат цената си със само 5 лв., а на самата дата и на място ще са между 30-35 лв. Каси: щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Строежа", "Български пощи", "Вастелс България", каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарниците "Бард" и "На спирката", както и онлайн през сайта на компанията.

Броят на билетите е ограничен - препоръчва се предварителното им закупуване.

Събитието се осъществява с подкрепата на "Старобърно" и Jagermeister.

Събитието във Фейсбук на следния адрес

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички