Орлин Павлов и Михаела Филева в дует за филма Завръщане


Орлин Павлов и Михаела Филева в дует за филма Завръщане

3630

Орлин Павлов и Михаела Филева записват своята първа съвместна песен, която ще бъде част от саундтрака на "Завръщане".  Композиран от Графа специално за най-новия филм на Ники Илиев, сингълът ще бъде представен за първи път по време на специалния плаващ концерт на Орлин Павлов на 28 август на Гребната база в Пловдив. По време на събитието, в реално време, ще бъде заснета финалната сцена на романтичната комедия, а публиката ще стане пряк участник и в лентата, чиято премиера ще е през октомври. Специална роля във филма има Стефан Данаилов. Той е дядото на Алекс (Ники Илиев) и Бранимир (Башар Рахал) - лошият братовчед, който иска да събори фамилната къща и да построи на нейно място бизнес сграда.    

Концертът на Орлин Павлов, както и филмът "Завръщане" са част от програмата на "Пловдив - Европейска столица на културата 2019". Невероятното музикално изживяване ще е напълно безплатно за всички зрители, като на плаващата сцена, освен Орлин Павлов и Михаела Филева, ще се качат и други любими български изпълнители – изключителните Белослава, Любо Киров, Владимир АмповГрафа и Бобо
Концертът и записът на последната сцена от филма е с начален час 20.00, а от 18.00 ч. DJ Stephan Love ще подгрее присъстващите. 

Както MySound.bg вече писа, за да могат повече хора да станат свидетели на това различно събитие, "Теленор" пусна 3000 безплатни виртуални места за концерта, даващи достъп до излъчването. Клиентите на мобилния оператор, които желаят да запазят виртуално място, могат да го направят през специалния банер в приложението MyTelenor до изчерпване на количествата.  В деня на шоуто те ще могат да се присъединят към концерта през приложението MyTelenor и да гледат излъчването и през WiFi мрежа. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички