Фестивалът на рибата и виното в Бургас с интригуващ саундтрак


Фестивалът на рибата и виното в Бургас с интригуващ саундтрак

3360

Лятото е към края си, но не и фестивалният сезон в БургасФестивалът на рибата и виното 2019 ще обогати есенния културен календар на града със специално подбрани кулинарни изкушения и събития при вход свободен между 13 и 15 септември. 
Фестивалната зона, разположена в парк "Приморски" (до експоцентър "Флора"), ще събере на едно място кулинарни шатри на някои от най-добрите бургаски морски заведения, а готвачите им ще приготвят пресни морски деликатеси директно пред посетителите. Всеки, който чувства себе си кулинар, ще може да вземе участие в конкурсите за любители, а ако има малко повече опит в кухнята, може смело да се впусне и в конкурса за най-вкусна рибена чорба.
Селектирани изби от цялата страна ще представят най-добрите си вина, допълнени със съвети какво вино с каква храна трябва да се съчетават. В края на всеки фестивален ден са приготвени атрактивни концерти  и прожекции на филми с морска тематика. 
На 13 септември музикалната програма е поверена на Обратен ефект и бургаската група Силует. Музикантите от морския град скоро не са свирили пред родна публика и ще се съберат специално за фестивала. 
На 14 септември на сцената ще се качат P.I.F. и Miry (Мирян Костадинов), който смело превзема музикалните класации с авторските си парчета. Димо Стоянов и компания пък ще изпълнят най-доброто от репертоара си, както и своите най-нови парчета.  Последният фестивален ден – 15 септември,  е посветен на някои от най-емблематичните български изпълнители. Ще прозвучат част  най-обичаните песни на Тоника СВ и момчето, което говори с морето – Панайот Панайотов (на снимката).
Фестивалната зона ще работи от 11.00 ч. до 22.30 ч. всеки ден.
За повече информация следете Фейсбук страницата на фестивала.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички