Бодра смяна: Saltfield, Jackett и Time Jugglers атакуват


Бодра смяна: Saltfield,  Jackett и Time Jugglers атакуват

3550

Съвместен концерт на Saltfield (алтърнатив метъл), Jackett (алтърнатив рок) и Time Jugglers (алтърнатив рок/класически метъл) предстои в столичния клуб Live & Loud от 20.00 ч. на 3 октомври, четвъртък.

Time Jugglers

Групата е сформирана през 2016 година от петима млади музиканти, като първоначално са свирили главно на концерти, организирани от RockSchool. Бързо натрупват колекция авторски песни, една от които се казва "Drown Together", като през лятото на 2017 г. се включва в албума на RockSchool "Музикална революция". Следващата година бандата претърпява промени в състава си, след което се оформя и сегашният ѝ вид. През февруари 2019-та започва работа по първия си албум "Stories In Time", който излиза на 26 юли с осем авторски песни от последните три години. Стилът на бандата комбинира много рок стилове - от алтърнатив рок до класически метъл. Дебютният клип на Time Jugglers - тук:
https://www.youtube.com/watch?v=-3EJ0vS1clU

Розена Лесидренска - вокали
Павел Даскалов - китара
Димо Захариев - китара
Филип Коларов - бас, вокали
Александър Христов - барабани

Saltfield е алтърнатив метъл група, създадена в края на 2017 година. През ноември 2018-ма издава първия си авторски сингъл "No Way" (https://www.youtube.com/watch?v=UoIfFsBNzDQ). Интересът към състава бързо нараства и момчетата започват активно да свирят по ъндърграунд сцените у нас. През май тази година печелят Battle Оf Тhe Bands Burgas. Бандата работи по дебютното си EP, което се очаква да излезе през октомври. Първият сингъл от него е "Circle 9" (https://www.youtube.com/watch?v=zt47Hp_4JqE&t=85s)

Жеко Жеков - китара, вокал
Боил Каранейчев - бас китара, вокал
Теодор Чирпанлиев - барабани

Jackett е алтърнатив рок банда от София, събрана в средата на 2018 година. На живо се представя основно с авторски композиции на английски и български език. До момента е изнасяла концерти в клубове и фестивали в София и Бургас. В състава са музиканти, някои от които са участвали в Leever и Streetdust. През май тази година групата издаде демото "Live Session", състоящо се от 3 песни. Междувременно формацията работи по два студийни записа.

Петър Better Петров - вокал
Радослав Маринчев - китара
Никола Станчев - китара
Слав Турчев - бас
Борис Илков - барабани

Вход: 8 лв.

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/2384979318288541

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички