ЧНГ с Вълдобрев и Обичайните заподозрени в Sofia Live Club


ЧНГ с Вълдобрев и Обичайните заподозрени в Sofia Live Club

3519

Музикалната празнична седмица Sofia Live Club продължава.  Саунд за всеки вкус и концерти, които ще оставят спомени още дълго у нас, предизвиквайки емоции, които само Музиката с главно М може да дари, обещават организаторите.
На 26 декември, четвъртък, на сцената се качва легендата на българския рок Стенли. Концерт с много специални гости, сред които дъщеря му Никол, Благо Анастасов от Hayes & Y и Innerglow. Певецът ще представи най-новия си албум "Чужди тела" и любими хитове от близкото минало.
На 27 декември, петък, рок вълната продължава с традиционния концерт на Васко Кръпката и Подуене Блус бенд с мото "Да живее рок-ен-рола". 
Събота, 28 декември, е денят за всички почитатели на смесицата от хип-хоп, соул, джаз, блус и африкански ритми, защото Акуа Нару (Akua Naru) идва за своя втори концерт в Sofia Live Club, но този път с актуален албум и много нови рими. 
Неделя не е това, което беше! На 29 декември традицията повелява и продължава и през 2019 г., когато Остава ще представи своя традиционен предновогодишен концерт. Вечерта ще е по-сладка от шоколад, настроението океан от емоции, а изненадата - представянето на песента "Саботаж". Сингълът - първи от следващия албум на обичаната формация, от седмици звучи в националния радиоефир, където се радва на изключително позитивни отзиви. Текстът и музиката са дело на Свилен Ноев, а за аранжимента групата работи съвместно с Георги Станев.
И на последно, но не по важност място, ще се заредим за 2020 година с любимите Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. Посрещаме новогодишната нощ в компанията на невероятните Стефан Вълдобрев, Стоян ЯнкуловСтунджи, Мирослав Иванов и Веселин ВеселиновЕко. Куверти за събитието се продават само на място в клуба.
Повече информация за концертите, началните часове и цени на билетите може да откриете в събитията в официалната Фейсбук страница на Sofia Live Club.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички