Ицо Хазарта отвя конкуренцията на 359 Hip Hop Awards 2020


Ицо Хазарта отвя конкуренцията на 359 Hip Hop Awards 2020

3845

Ицо Хазарта е големият победител на 359 Hip Hop Awards 2020.

Основателят на Ъпсурт си тръгна от церемонията с 5 награди от всички пет номинации -  за Рапър на годината, за Албум на годината, за Песен на годината, за Най-добра хип-хоп колаборация с Homelesz ("Имам човек") и за Най-добър видеоклип ("Мейнстрийм").

Както MySound.bg вече съобщи, галата за 8-те годишни хип-хоп награди се състоя в зала EFE на хотел "Маринела" на 6 февруари.

Remi Toin & The International Dance Academy 360 откриха вечерта с денс пърформънс, а градусът се вдигна до небето със 100 Kila и компания, които дадоха старт на 359 Hip Hop Awards 2020. Сцената се разтресе с излизането на водещите Yoko и Wosh MC. Изпълнителите от емблематичната група The Top Stoppers се справиха перфектно със задачата си да поддържат настроението. Двамата бяха облечени в екстравагантни тоалети от WOLM и NV Boutique. MC на 2019-та Secta, победителката в категория Дебют - Дара Екимова, Masurski & Coco и невероятните Ъпсурт и Homelesz изпълниха любими хитове. Взривяващо шоу направиха The Top Stoppers и самите водещи, които, без да си поемат дъх, продължиха да водят от сцената.

Ицо Хазарта получи статуетката за Албум на годината ("Неправилен рап) лично от PR-а на събитието и хотел "Маринела" Ангелина Ангелова. С награди с награди си тръгнаха и E.C.C.C., The Gаme & Won-G F*ck You - за Най-добър видеоклип (ъндърграунд), VenZy - за Най-добър ар-ен-би артист, Gr!ngod - за Най-добър трап артист/група, Scar - за Ъндърграунд артист от улицата, Валери Милев - за Най-добър режисьор, Бате Пешо - за Най-добър бийтмейкър ("Мейнстрийм"), Pez - за Най-добър бийтмейкър (ъндърграунд) и не на последно място СкандаУ - за Най-добра група и за Фестивал/турне на годината. Носителят на 6 титли Рапър на годината 100 Kila се прибра с приз за Моден идол за поредна година и Специална награда за цялостен принос към българската хип-хоп сцена. Гери-Никол с подобаващата си бляскава визия отнесе статуетка за Моден идол и ар-ен-би артист (жена). Собственикът и основател на 359 Hip Hop TV и 359 Hip Hop Awards Мария Бонева зарадва всички гости с новината, че от 2020 година българската хип-хоп телевизия се завръща в ефир и е подготвила разтърсващи музикални проекти.

Сред гостите бяха NDOE, Елена Брусарска, Светлин Къслев - с поредна награда за Хитмейкър на годината, моделите Велина Узунова и Евелин Малезанова, Любен Дилов-син, модната икона Илияна Алипиева в бляскав аутфит, Цвети Разложка, Елизабет Методиева и целият екип на "Папараци", Мирон, Гери-Никол бе в компанията на "Мис Плеймейт" Жанета Осипова, Денис Касъмов, Стилист на годината Стоян Апостолов - Стоянски, Борислав Сапунджиев - Урсула, дизайнерът Гергана Петрова и много други представители на модния и хип-хоп елит.

Цялата церемония на 359 Hip Hop Awards 2020 ще бъде излъчена по Vivacom Arena от 20.00 часа на 14 февруари.

Всички победители - на:

https://www.359awards.com/pobediteli-2020

Снимка:  359 Hip Hop Awards

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички