Пренасрочиха концерта на Михаела Маринова, певицата с ново видео


Пренасрочиха концерта на Михаела Маринова, певицата с ново видео

3264

Концертът на Михаела Маринова по повод представянето на дебютния ѝ албум "Стъпка напред", който трябваше да се състои на 26 март, е преместен за 13 май, известиха от "Вирджиния Рекърдс", чийто артист е певицата. Причината за това са предприетите от държавата мерки за справяне с разпространението на коронавирус (COVID-19) в България и издадената забрана за провеждане на културни събития. Мястото и часът на концерта остават непроменени - Sofia Live Club от 19.00 ч. на новата дата. Междувременно изпълнителката пусна най-личната си музикална изповед до момента - "Страх от самота". Това е първата песен изцяло по музика и текст на Маринова, а аранжиментът е дело на Евгени Димитров-Маестрото, който не крие, че Михаела е любим негов млад артист. Когато чува песента, той сам ѝ предлага да направи аранжимента. Маестрото записва и пианото в парчето. "Дълго време нямах смелостта да споделя "Страх от самота" със света, но  започвайки подготовка за албум, знаех, че тази песен трябва да стане част от него. Когато я пуснах на Саня, тя реагира супер емоционално и ми даде да разбера, че в правенето на музика нямам право на страх", казва певицата. Сценарист, режисьор и оператор на видеото е Стефан Н. Щерев. Снимките са в района около Шабла, на ръба на няколко 30-метрови скали, където Михаела едвам преодолява страха си от високото. Част от клипа, след специално разрешение от Министерство на отбраната, става и 100-годишен морски фар.

Дебютният албум на Михаела Маринова "Стъпка напред" излиза на 26 март в дигитална версия и на CD. В него влизат както някои от най-големите хитове на певицата, така и 5 съвсем нови песни.

Официалната премиера на "Страх от самота" се състоя днес, 19 март (четвъртък), в 10.00 ч. в радио, телевизия, в YouTube канала на "Вирджиния Рекърдс" и във всички стрийминг платформи – Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer, A1 Xplore Music и други.

YouTube:

https://youtu.be/GGqfJGxVwVs  @ Instagram http://www.instagram.com/virginiarecords

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички