7-часов One Man Party маратон с Иван Шопов


7-часов One Man Party маратон с Иван Шопов

4196

Популярното събитие One Man Party, представящо четирите превъплъщения на талантливия музикант Иван Шопов, се завръща за незабравим 7-часов маратон с авторска музика в стиловете дръм-ен-бейс, дъбстеп, техно и ембиънт във "Фабрика 126" този петък, 26 юни.

One Man Party е емблема за качествено музикално преживяване и за пореден път ще предложи на меломаните пътешествие в света на електронната музика и своеобразно съпреживяване на творческата амбиция на талантливия музикант и неговия различен поглед към света.

Израсналият в Троян диджей и продуцент черпи вдъхновението си от природата и именно тя се превръща в основен мотив в творчеството му. Освен всичките си впечатляващи музикални образи, Иван Шопов е и художник, завършил Художествената академия в София. Безспорна кулминация на вечерта е новата колаборация между The Groovin' Pipers (гайда и вокали), която ще прозвучи на живо за първи път на 26 юни.

Зад експерименталния музикален проект The Groovin' Pipers стоят добре познатите на българската сцена музиканти, между които всепризнатият майстор на диджеридуто и гайдата Георги МариновХорхе (Тъпани и гайди, Oратница и т.н.), и народната певица с омагьосващ глас Aся Пинчева, която е неразделна част от Oратница, Мерудия и Космическите гласове от България. До тях застава младата и талантлива Бояна Желязкова – цигуларка, певица и композитор, която има зад гърба си редица и разнообразни български и международни музикални и театрални проекти и смело експериментира с различни музикални стилове. Работила е с Георги Стрезов, Мат Боулдлър, оркестър Генезис, Wet Pebbles Band и много други. През 2019 Иван Шопов и Бояна представят и авторския си проект Future Strings, вдъхновен от авангардния електронен звук и пречупения през неговата призма класически тембър на цигулката. Освен за душата и доброто настроение, организаторите EventEase ще се погрижат и за вкусовите рецептори на публиката. Други специални гости на събитието са Gelato & Latte, които обещават безплатен сладолед за първите 100 гости.

Иван и Хорхе изненадват и с откриването на тяхната първа съвместна изложба с графични картини, създавани през последните години. Насладете се на визуалния талант на двамата в галерия Doza (ул. "Цар Самуил" 52). Откриването е в петък от 19.00 ч.

Допълнителна информация:

https://www.facebook.com/events/2093000544179758

Вратите отварят в 21.00 ч. Капацитетът е ограничен спрямо разпоредбите.

Онлайн билети "Ранно пиле" от 15.00 лв. и стандартни по 20 лв. на  https://bit.ly/OneManParty2020 и на каса само в магазини "На тъмно".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички