Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Кание Уест метна своето Грами в тоалетната и уринира отгоре


Кание Уест метна своето Грами в тоалетната и уринира отгоре

3333

Рапърът Кание Уест изхвърли статуетката на "Грами" в тоалетната и уринира върху нея.

Съпругът на Ким Кардашиян продължава да публикува шокиращи публикации в профила си в Tуитър. Една от тях съдържа видео, в което музикантът се облекчава по малка нужда върху статуетката "Грами", изхвърлена в тоалетната. В надписа към кадрите Уест заявява, че "няма да спре дотук".

С този запис Кание продължава поредица от туитове, предизвикващи смесена реакция у своите фенове. Той пусна снимка от тренировка по джудо в дома си с портрет на Владимир Путин и се нарече новия Мойсей. Изпълнителят прокламира, че спира да работи по нови тракове, докато лейбълите, с които има договори, не отменят задълженията си по тези споразумения. Под поста той написа: "Правило №1 - слушайте YE (псевдоним на рапъра, дал име на деветия му албум)". Уест обаче не обясни връзката между снимката на руския президент и това изявление.  Освен това той е разкрил поверителни договори, телефонни номера и контакти и отчаяно е поискал помощ от няколко известни личности. Според медиите изпълнителят се бори с все по-изразена маниакална фаза на биполярното си разстройство, за което той говори открито. Същото твърди и семейството му, което се опитва да го върне в "правия път".
С тази поредица от изблици артистът отиде твърде далеч, нарушавайки ограниченията в Туитър, е общото мнение. Профилът му не беше изтрит, но според негов приятел, бившият баскетболист от НБА Рик Фокс, профилът е бил блокиран за 12 часа.
43-годишният рапър и музикален продуцент Кание Омари Уест е сред най-отличаваните артисти за всички времена с 21 приза "Грами". Той е в списъка на сп. "Тайм" сред стоте най-влиятелни личности по света между 2005-а и 2015 година.

Междувременно, хип-хопърът, който се включи в кандидат-президентската надпревара и обяви, че ще бъде конкурент на сегашния президент Доналд Тръмп, отпадна от надпреварата в собствения си щат. Той не успя да събере необходимите подписи за участие в изборната битка в  Илинойс. Необходимите за това подписи бяха  2 500.

Броят на подписите за участие в предизборната надпревара на независими кандидати в отделните щати бе намалена драстично от 25 хиляди на 2 500 заради пандемията от коронавирус, припомнят световните агенции.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички