Джъстин май ще се жени за Джесика


Джъстин май ще се жени за Джесика

5487

Джъстин Тимбърлейк, който преди беше гадже с прочути жени като Бритни Спиърс и Камерън Диас, правел планове да улегне и да се вземе с любимата си – актрисата Джесика Бийл.

Според „Sun” певецът е намерил пролука в натоварената си програма, включваща мащабни бизнес начинания, и търси място за брачна церемония в тесен кръг.

„За пръв път в живота си Джъстин усеща желание да се установи и смята да предложи на Джесика.”, твърди запознат източник.

Досега на Тимби не му вървеше особено с жените, но с Бийл работата била друга.

Актрисата безропотно понасяше ангажиментите на певеца, които задълго ги разделяха, особено докато Тимбърлейк работеше с Мадона по новия й албум.

Не без значение е и фактът, че майка му одобрява Джесика. А както е известно Джъстин слуша мама Лин, на чиито амбиции дължи ранната си кариера в момчешката банда „Ен Синк”.

Мълвата носи, че Джъстин даже е запланувал тиха сватба на частното карибско островче Мустик, част от Гренадинската островна група.

„На Джъстин му се налага да живее живота си пред камерите, но е твърдо решен сватбата му да си остане само за най-близките и далеч от папараците. Да закара приятелите и семейството си на Мустик ще му струва цяло състояние, но опре ли до Джесика, той не се скъпи”, твърди мълвата.

Слуховете, разбира се, отиват още по-напред с предположението, че има и бебе на път.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички