U2: The Virtual Road


U2: The Virtual Road

2571

YouTube, Island Records, Interscope, Ume и UMC представят U2: The Virtual Road – серия концерти, които ще бъдат излъчени за първи път ексклузивно в канала на U2 в YouTube с подобрени визуализации и ремастериран звук.

Те ще бъдат достъпни за стрийминг в следващите 48 часа. Всички концерти могат да бъдат гледани ТУК

U2: The Virtual Road е и първият път, в който шоутата от Red Rocks и Mexico ще бъдат налични в дигитален формат. Знаменитите музиканти вече започнаха поредицата с U2 Go Home: Live From Slane Castle на 17 март (St. Patrick’s Day). Концертът отбелязва завръщането на бандата към легендарния ѝ ирландски концерт от 1 септември 2001 година. В ексклузивно YouTube събитие, Dermot Kennedy откри за хедлайнърите със солово изпълнение, записано по-миналата седмица в близост до Лос Анджелис.

На 25 март феновете ще могат да се насладят на U2: Live At Red Rocks – концерт, записан на 5 юни 1983 година в Red Rocks Amphitheatre в Колорадо, САЩ, по време на турнето War Tour. Шоуто дефинира музикалната кариера на U2, а пропитото с дъжд изпълнение на бандата на тази емблематична концертна локация утвърджава U2 като една от най-великите свирещи на живо групи в света. Още една номинирана за "Грами" формация от Дъблин - Fontaines D.C., ще подгрее с изпълнение, записано в нейния роден град миналата година.

Обиколката PopMart "взривява" Мексико със запомнящо се шоу на Foro Sol Stadium през декември 1997 година. На 1 април почитателите ще могат да видят Carla Morrison като съпорт на U2 само в YouTube преди много специалния, единствен по рода си концерт Popmart: Live From Mexico City.

През декември 2015 година, U2 се завръщат в Париж, по-малко от месец след терористичната атака в града от 13 ноември за двата си отложени заради зловещите събития концерти. iNNOCENCE + eXPERIENCE: Live In Paris бележи последното шоу на музикантите, незабравима вечер с емоциално изпълнение на класиката на Patti Smith "People Have The Power". На 10 април YouTube събитието ще е за първи път с подгряващо изпълнение на френската банда Feu! Chatterton.

"Помним всеки наш концерт, но тези четири определено са най-запомнящите се… Вълнуващо е, че отново ще сме на път… Ще се докоснем до магията на виртуалното турне… И сме особено развълнувани, че с нас ще бъдат такива брилянтни музиканти като Dermot Kennedy, Fontaines D.C., Carla Morrison и Feu! Chatterton" – Bono, The Edge, Adam и Larry.

Още - на www.U2.com

Снимка: "Анимато Мюзик"/Universal Music Group

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички