Артистите от Буена Виста се влюбиха в България, идват пак!


Артистите от Буена Виста се влюбиха в България, идват пак!

8568

Темпераментните музиканти от Хавана, Буена Виста Соушъл Клъб (Buena Vista Social Club) ще стъпят отново в София на 6 февруари 2009, в Зала 1 на НДК, съобщиха организаторите на концерта "Жокер Медия".

Ето и официалната информация за събитието:

"След невероятния успех, който пожънаха в началото на тази година – на същото място и дата, обичаните у нас, а и в цял свят артисти, се завръщат, за да разгорещят отново емоциите - както само те умеят. При последното си шоу в България, музикантите се влюбиха в българската публика, която се оказа близка по сърце и темперамент на тях самите, и се увериха, че Зала 1 не побира всички, които жадуват да се срещнат с тях.

Предстоящото шоу на 6 февруари 2009 “Live from Buena Vista – The Havana Lounge”, ще поднесе най-очакваното - топли ритми, изненади и емоции, на най-верните фенове в България.

Билетите за “Live from Buena Vista – The Havana Lounge” се пускат в продажба от утре, 3 юни. Цената им ще бъде от 20 до 70 лева, а местата, на които можете да ги намерите, са Билетен център на НДК и в мрежата на Ticketstream."

Още от Уърлд/Латино


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички