Бранд Ню Хевис свирят и пеят за седмия рожден ден на Джаз FM!


Бранд Ню Хевис свирят и пеят за седмия рожден ден на Джаз FM!

6598

Бранд Ню Хевис (Brand New Heavies) ще имат концерт в София на 17 септември.

Легендите на ейсид джаза пристигат послучай седмия рожден ден на радио "Джаз FM"и по покана на фестивала "София Джаз Пик" и "Кантус Фирмус".

Формацията е първата група на Острова, която взривява лондонските клубове с модерната си музика и слага ново начало в клубната култура. Публиката, която до тогава е обичала да танцува на фънк музиката от 70-е години, се влюбва в ейсид джаза и издига момчетата на Саймън Бартоломю в култ. През годините Хевитата регистрираха десетки хитове в челните места на британските и американските класации за сингли, за денс, за клубен саунд, за ар-ен-би и хип хоп музика, а албумите им са с платинен статус на продажби.

Сред най-големите им хитове са "Sometimes","You’ve Got A Friend", "Dream On Dreamer", "Apparently Nothing", "Shelter" и "Never Stop".

В един от първите си албуми англичаните експериментират с участието на хип-хоп и рап изпълнители, но основният им вокал е забележителната Н’Деа Дейвънпорт, номинирана за "Грами", с която групата ще се представи в София.

Билетите са на цени от 30, 40, 50 и 60 лв. и са в продажба в интернет: www.eventime.bg; www.tickets-bg.com и Билетен център, НДК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички