Официална информация за фестивала Spirit Оf Burgas


Официална информация за фестивала Spirit Оf Burgas

5892

След като преди броени дни ви съобщихме, че в Бургас ще се проведе голям музикален фестивал, ето и официалната информация от неговите организатори:
Spirit Оf Burgas е вълнуващ, нов фестивал в България, който ще се състои на брега на Черно море от 15 до 17 август 2008.

Разположен на привлекателните пясъци на Централния плаж, Spirit Оf Burgas ще бъде празник на музикалните изкуства, представяйки някои от най-добрите български музиканти наред с известни международни артисти.

До момента са потвърдени изявите на Груув Армада (Groove Arada) (диджей сет на Анди Като), Фараон Монк, Систърс Ъф Мърси (The Sisters Оf Mercy), Пендулум (диджей сет), Ейшън Дъб Фаундейшън (Asian Dub Foundation), Бонобо, както и вечери на Метрополис и HMSU и много други.

Един от официалните медийни партньори на събитието ще бъде MTV Europe, които ще направят фестивала специален. Предаванията ще се излъчват в европейската мрежа на MTV, включвайки ексклузивни кадри "зад сцената" на най-новия и очакван фестивал в югоизточна Европа. Spirit Оf Burgas е официален партньор с "MTV Europe Foundation" и програмата MTV EXIT (End Exploitation Аnd Traffickin), която цели да повиши вниманието, да предотвратява трафика и експлоатацията на хора и да поощрява младите хора да контролират бъдещето си. За повече информация посетете mtvexit.org и mtv.tv.

Фестивалът Spirit Оf Burgas (под патронажа на кмета на община Бургас г-н Димитър Николов) има за цел да обхване съвременната култура и изкуство и да осигури забавления за местните, както и за почиващите в Бургас и околностите, да осигури поле за изява на хората в България, било то музиканти, артисти и всякакъв вид нестандартни творци. Желанието на града, кметството и организаторите да направят толкова голямо събитие, което да обхваща съвременната музикална култура, превръща Бургас в най-доброто място за дом на Spirit Оf Burgas.

Билети:

- Предварителна продажба :
Промоционални 1000 билета - 88 лв.
Тридневен фестивален пропуск - 99 лв.
Билет за 1 ден - 39 лв.

- Продажба на място:
Тридневен фестивален пропуск - 129 лв.
Билет за 1 ден - 45 лв.
Късни билети - 25 лв. (продажбите започват след 1:00 ч. през нощта)

Билетите са в мрежите на Ticketstream и Eventim за България и директно от сайта spiritofburgas.com и eTickets за останалите държави.

Продажбaта им вече стартира с промоционалните 1000 билета на цена 88 лв.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички