Анита Дот (Ту Ънлимитид) гостува на Cacao Beach


Анита Дот (Ту Ънлимитид) гостува на Cacao Beach

9125

Анита Дот (Anita Doth) ще се изяви на в рамките на летните партита на "Cacao Beach", Слънчев бряг.

Вокалистката на Ту Ънлимитид (2 Unlimited) събира почитателите на 1 август.

Заедно с нея на сцената ще вилнеят още две красиви дами - Линда Естел (Linda Estelle) от Ти-Спуун (T-Spoon) и Дез' Рей (Des'Ray). Последната, подобно на предишните две, е холандка, известна от Ту Брадърс Он Дъ Форт Флоор (2 Brothers On The Fourth Floor). (Да не се бърка с американската ар-ен-би и соул вокалистка Дез'Ри (Des'ree).

Евро диско вакханалията е под наслов "Diva's Of Dance".

Освен визия каките са обещали плейлисти само с хитове: "No Limit" и "Twilight Zone" - чарттопъри на Ту Ънлимитид, "Dreams" и "Never Alone" - световни успехи за Ту Брадърс Он Дъ Форт Флоор, и "Sex On The Beach" и "Take Me To The Limit", прочули Ти-Спуун.

В оригиналиния си състав - като дуо, Ту Ънлимитид бяха в България на "Златният Орфей Плюс" в средата на 90-те, когато пяха по-малко от 30 минути на плейбек, омерзявайки публиката на Слънчев бряг без бис.

Проектът е сред най-влиятелните за денс поп сцената в началото на 90-те, регистрирал  сингъла "No Limit" като N 1 едновременно в класациите на 15 държави през 1993. Славна бе и съдбатата на парчетата "Faces", "Maximum Overdrive", "Let The Beat Control Your Body", "The Real One", "No One", "Get Ready For This" и "Here I Go".

Ту Ънлимитид имат близо 20 млн. продадени копия от албумите, синглите им са достигнали номер едно в абсолютно всяка държава от Европа, а освен това са сертифицирани с над 80 златни и платинени плочи по продажби. Наричани от мнозина “машина за хитове”, те са едни от флагманите в зората на денс музиката, а техните изпълнения са незаменими за всички олдскуул и ретро партита по целия свят, припомнят от "Ка Мюзик Плюс", които издадоха двойна компилация на Ту Ънлимитид - "Hits & Remixes", на промоционална цена за българския музикален пазар миналата седмица.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички