Лятното турне на Стан Колев минава през Варна утре!


Лятното турне на Стан Колев минава през Варна утре!

5922

В разгара на летния сезон, получаваме поредна покана за електронно парти край морето.

Ето новото предложение на "Алфа радио" към всички фенове на хаус музиката:

"Generation X" е партито на клуб "Xtravaganzza", което всеки петък представя родната хаус сцена и нейните артисти. Българските гост-диджеи, резиденти на именити клубове, продуценти и ремиксатори имат своята нощ и своето време за мощен, ексклузивен сет във Варна, а датата 1 август прибавя към силния бг лайн-ъп и името на Стан Колев.

Той е един от българите, които през последните 10 години превземат музикално САЩ и клубовете там.  Десет години са му необходими, за да утвърди името си като талантлив диджей и ремиксатор. Напускайки рано България, съдбата го изпраща в Маями, където през 1996 слага началото на диджейската си кариера, свирейки за някои от най-добрите клубове там - "The Living Room", "Opium".

Постепенно името му става синоним на един от основателите на стила саут бийч саунд. Той стои и зад проекти като Каса Флава, Каса Мека, Соник Вайб и Фючър Моуд. Музиката и ремиксите на Стан намират признание от световноизвестни диджеи и продуценти, сред които Пол Оукънфолд, Ернан Катанео, Чъс и Дейвид Пен и Дейвид Моралес.

Не остават безразлични и лейбъли като "Renaissance" и "Buddha Bar". Талантът му надхвърля клубната сцена и звукозаписните студия и Стан поглежда към телевизията. Съвсем скоро резултатът е факт и негово парче влиза в саундтрака на култовия американски сериал "От местопрестъплението: Маями".

2008 е годината, която всички фенове на Стан чакат с нетърпение. Неговото лятно турне ще представи първия му самостоятелен албум, озаглавен "Emotional Content", а Xtravaganzza е мястото във Варна, на което можеш да се запознаеш с него.

Началото на нощта на 1 август е 22.30 ч., защото преди да видиш и чуеш Стан Колев, ще станеш свидетел на финала на DJ START – конкурсът на "Алфа радио" за млади диджеи до 18 г.

Почти два месеца млади изгряващи звезди, съсредоточени в покоряването на родната хаус сцена бяха в свирепа битка за първите места. До финала достигнаха обаче точно трима, а кои са те ще разбереш в петък. Бъди в клуба навреме!"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички