Дръм-ен-бейс звездата Лаймуакс идва отново да пуска у нас


Дръм-ен-бейс звездата Лаймуакс идва отново да пуска у нас

5125

Световноизвестният дръм-ен-бейс продуцент и диджей Лаймуакс (Limewax) пристига в България по покана на "Нова Музикална Агенция".
Събитието ще се състои на 11 октомври в клуб "Lifehouse" в София от 23 часа.

Входът е 15 лева.

Лаймуакс не обича да бъде определян като "детето-чудо", но той е, въпреки протестите си, най-младият член на семейството на "Anger Management" и "Freak Recording".

На 20 години вече има зад гърба си множество издания за едни от най-престижните дръм-ен-бейс лейбъли в света.

Нашумява през 2005 с ненормално звучащия си тежък и бърз, разбит на хиляди парчета "Hardstep" и "Darkstep".

Роден през 1988 в Украйна, той от малък е закърмен с водка и сельодка, на 11 години се премества да живее в рая на канабиса Амстердам.

С класическо музикално образование, той започва да навлиза в света на дръм-ен-бейс музиката чрез брейкбиит и ембиънт радиостанциите в Холандия.  Скоро след 11-ия си рожден ден получава като подарък стара апаратура, с която започва да експерементира и създава няколко симфонии (да, симфонии, говорим за млад гений) и още на 15 години става световно известен с тежката си продукция, печелейки хиляди фенове по цял свят.

Парчетата на Лаймуакс са инспирирани от тъмния футуристичен звук на Техникъл Ич и неспиращата дарк сила на Дилън, двамата отдадени ментори на младия продуцент. Скоро става ясно, че Лаймуакс е един от най-вълнуващите млади артисти на Европа, и безспорно ще остане такъв дълги години занапред.

Многобройните му фенове в България имаха щастието да изпитат силата на неговата музика на голямото "Therapy Sessions Bulgaria" парти, организирано от "НМА" на 21 юни 2008, където той ги остави без дъх в компанията на Евол Интент, Еун и Робин Кеъс.


Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички