Од Крю представиха първия си албум на живо - с отношение!


Од Крю представиха първия си албум на живо - с отношение!

6084

Од Крю (Odd Crew) - преродените за нов живот Каскадьори, направиха шумна промоция на първия си дългосвирещ албум.

Събитието - в столичния клуб "Backstage", входът - свободен. Сигурна съм, обаче, не за това се събраха много хора тази вечер. Причината е различна и по време на концерта стана ясно, че момчетата наистина имат много фенове, които са готови да дойдат на всяко участие, било то и през ден.

Току-що завършеният диск "We Are What We Are", включващ парчето ""We All Die", посветено на покойния дръмър Михаил Яланджиев - Църо, ce продаваше като топъл хляб - срещу 10 лева получаваш сносно издание, без някакви екстри, но пълно с най-искрения роден метъл, който се е появявал от години насам. Срещу 20 кинта пък се сдобиваш с тениска бонус. Оферта!

Васил, Васил, Мартин и Боян превърнаха промоцията на албума си в истински купон. Близо 100, а може би и повече души куфяха заедно, подскачаха и пяха новите песни - сякаш са ги слушали в продължение на години и, най-важното, всичко стана с усмивка, по позитивен и неподправен начин. Няма как да не отбележа - Од Крю са едни от най-талантливите и позитивни момчета, които познавам. Изключително прецизни в това, което правят и целенасочени по новия път, който избраха за бандата си. Южняшкият метъл ала Даун и Блек Лейбъл Съсайъти им отива много, да знаете! Вярно, много уиски има да изтече докато стигнат Бащиците, пред които се прекланят, но няма значение - стартът е направо грандиозен.

"We Are What We Are" вече се разпространява в познатите ни метъл магазини, така че нямате оправдание. С тур обиколка ще бъде представен и на почти цяла България - от Севлиево до Стара Загора. Од Крю направиха поредния си чудесен концерт - с много пролята пот и с ре-спект към околните - фенове, но най-вече приятели.  Евала! Друго не мога да кажа...  Скромна галерия от събитието може да откриете в съответната секция на "MySound.bg"!

Още от Метъл


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички