Нова година в Каварна - не само с У.Д.О., но и със Сигнал


Нова година в Каварна - не само с У.Д.О., но и със Сигнал

6382

Нова година наближава, а с нея и концертът на У.Д.О. в Каварна. Ето подробности за тържественото шоу, което ще се състои на площада в града:
 "Емблематичният Удо Диркшнайдер, вокалист и основател на легендарните У.Д.О. (U.D.O.) и Аксепт се закани в типичния си стил, че ще “стъпче” феновете в Каварна. Бандата, която ще посрещне Нова година  в родната Рок столица, ще забие най–доброто от репертоара на двете групи, както и избрани парчета от последния, четиринадесети албум на У.Д.О. – "Mastercutor".

Певецът, който открито заяви в не едно интервю възмущението си от предавания като “Биг брадър” и мръсните политици, сподели, че именно Буш го е вдъхновил за едно от парчетата в последния албум. Непокорният Удо се обяви, чрез песните си, и против дрогата и сексуалното насилие, като ги нарече “все неща, които са част от мутацията на света, в който за съжаление живеем”.

За концерта в Каварна, бандата ще бъде в пълния си състав, като ще пристигне от три различни точки на Европа. Удо Диркшнайдер ще пътува от Дюселдорф с по-голямaта част от екипа. Китаристът Игор Гианола и барабанистът Франческо Джовино ще пътуват от Милано. Дълъг път ще измине и Фити Виенхолд, който идва чак от Ибиса, и със сигурност ще привнесе екзотична нотка на баса в новогодишната нощ. Интересното е, че освен като басист, този път той се изявява и в ролята на продуцент на албума "Mastercutor".

На 31 декември в Каварна, ще чуем и видим и иконите на българския рок - група Сигнал, които тази година честват 30 години на сцената. Вечните им хитове ще изпратят старата и посрещнат новата година - там, където тя настъпва най-рано, най-шумно и запомнящо се. От Община Каварна и "Жокер медиа" напомнят, че и този път по традиция  достъпa до площада ще бъде свободен."

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички