Ирина Флорин стана Безплътна


Ирина Флорин стана Безплътна

5170

Две години след успеха на парчето "Карма" от перления албум на Ирина Флорин "Друга", певицата е готова с ново предизвикателство, наречено "Безплътна".

Сингълът се завъртя още в средата на годината и предизвика истински фурор сред феновете на Ирина, а и не само сред тях. Ценителите на актуалния звук усетиха полъха на новото в българската поп музика. Сега на ред е видео версията на песента.

Автори на "Безплътна" са музиканти от проекта "Давидъ"- Татяна Йосифова и Димитър Паскалев. Песента е записана в студио "Vitality" и мастерирана в Швеция.  

В рамките на два снимачни дни режисьора, сценарист и оператор на видеото Александър Моллов, успя да улови най-естетските кадри на Ирина Флорин. Като визия на самото видео е търсена не само студената естетика, която е типична за излъчването на певицата, а и състоянието, което изразява самата песен.

Другото интересно във видеото е участието само на жени (модели на агенциите "Ивет фешън" и "Ексграунд"). Защо ли? Ами вижте видеото от осми декември в телевизионния ефир и си дайте сами отговор на този въпрос.

Лили Гергешанова е стилист на "Безплътна". Специално за снимките са създадени тоалети уникати от бранда на Ирина Флорин "IF". Освен от модния бранд на певицата, в "Безплътна" Флорин облича тоалет на Гай Ларош, отново представен специално за снимките на видеото.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички