Диян (Дийп Зоун) дръпва солово сред боклуджийски кошчета


Диян (Дийп Зоун) дръпва солово сред боклуджийски кошчета

6341

DJ Дидо Ди работи по солов проект. Първото парче от него е “One More Time” – с участието на реге-певеца Меска Лекс, съобщи за MySound.bg музикантът.

Клипът по песента е заснет от Кирил Божилов-Кико, който направи и видеото към “DJ, Take Me Away” – парчето, с което родната формация Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project) атакува конкурса „Евровизия” 2008. Кадрите ще бъдат в ефир на 10 януари 2009.

„Сюжетът, в който участва и моят син Кристиян, е много як. Снимахме с 15 души от Бургас в подземен паркинг. За нас  глобалните теми – каквато е тази за чистотата например, е кауза, не само музика. За да е въздействаща, трябва да е предадена по увлекателен начин”, поясни Дидо.

Сред главните действащи в клипа лица са... боклуджийски кошчета. Основният мотив е: „Каквото правим днес, се отрязава на децата ни утре”.   

Саундът на парчето е издържан в стилистиката на Боб Синклер, Лекстър, Ив ла Рок и Мартин Солвейг – слънчев френч хаус с привкус на реге. „Това е моето моментно настроение, доста по-различно от звученето на Дийп Зоун”, поясни Дидо.

„Довършваме стратегията по разпространението. “ToCo International” ще ме „достави” на света, в над 100 държави”, каза още DJ Дидо Ди.

Освен него, и останалите членове на Дийп Зоун гласят солови прокти. Баща му – Любо, записва с Лейди Би, певицата им Йоана ще се подвизава като Джоана Д’Арк в парчето “I Can’t Breathe”, а Росен – известен като Роско, работи по „чудесно соулфул хаус изпълнение” с Майк Джонсън.

„Да не си помислите, че Дийп Зоун се разтуряме – напротив, действаме сериозно по следващия ни трак “Addicted To You". В него миксваме брейк, биг бийт и боса-нова”, завърши музикантът.     

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички