Излезе книга на български за Уили Нелсън


Излезе книга на български за Уили Нелсън

5279

Излезе книга на български за Уили Нелсън (Willie Nelson).

Авторите на "Даото на Уили" са самият Нелсън - вечният каубой от Тексас,  Търк Пипкин. Изданието е с меки корици, съдържа 232 страници, а преводът е на Маргарита Карамихова.

Цената е 14 лева.

Ето и подробностите за книгата от издателите й "Махалото":

"Тази книга е пълна с много хумор, но и с мъдрост; с кратки притчи, музика и спомени. Събрала уроците на живота на една истинска културна икона – неповторимия Уили Нелсън – тя  е неговият начин да сподели наученото за нещата, които преобръщат живота и извеждат човека от собствения му ад. Той е живял саморазрушително, продавал е велики песни за 50 долара, стигал е до дъното на негативизма, но тогава пътят му станал Път. А по Пътя осмисляш това, което душата ти отдавна знае – за теб самия, за хората наоколо и по-далеч, за днешния и утрешния ден.

Когато го слушаш, Уили успява да се протегне и да те докосне. Може да преобърне живота ти с мелодиката на гласа си или с ореола на славата си; може да укроти бесовете в главата ти с каскада от жалостни акорди, или да разпали горски пожар от едно самотно тлеещо въгленче. Неговата реколта: 250 албума, текстовете на 2500 песни и 50 милиона продадени записи.

Уили Нелсън промени живота на хиляди, но което е по-важно, той промени СОБСТВЕНИЯ си живот към по-добро и като остава верен на това, което го прави така уникален, той ни свързва с най-доброто в самите нас.

Тръгни с него по пътя към щастието в собственото си сърце!"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички