Свен Вет: Саундът на 9-ия сезон и у нас


Свен Вет: Саундът на 9-ия сезон и у нас

5991

Свен Вет (Sven Vath) пристига с чисто нов материал за сета си у нас.

Както MySound.bg вече информира, купонът е в столичната зала "Универсиада" на 6 март.

Германският техничар идва по покана на "Метрополис" в рамките на турнето по презентацията на неговия двоен проект - "In The Mix: The Sound Ot The Ninth Season" (2008). 

Дискът е музикално пътешествие през пиковите звуци и мелодии на 2008 и ретроспекция на деветия, най-успешен досега сезон за агенцията му "Cocoon" в суперклуба "Amnesia" в Ибиса. Свен и екипът му (Ричи Хоутин, Рикардо Вилалобос, Лучано, Магда, Трой Пиърс) бяха избрали темата "Disco Invaders" за култовите си вечери в същия клуб през този сезон и много бързо убедиха всички, че космическата им концепция е абсолютно сериозна.

Свен и неговият антураж превзеха известната с комерсиалността си Иберия, измествайки традиционния балеарски звук с много по-модерния микс от техно-хаус и електроминимъл и дадоха тотално нов заряд на вечерите си в Ибиса. Не случайно "Диско пришълците" заслужено грабнаха за пореден път наградата за най-добра клубна вечер на острова.

В презентацията на живо на "The Sound Оf The Ninth Season" са включени 35 дати. Турът стартира официално на 26-и януари в клуб "Zouk" в Сингапур и завършва със специално Cocoon парти в Австрия на 30-и май.

Билети за изявата в София се продават в мрежите на Ticketstream и Еventim, както и на касата на НДК.

Първите 200 билета са промо - на цена от 20 лв. Пропуските в предпродажба – 25 лв., а в самата вечер ще вървят по 30 лв.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички