Нора на Евровизия с It’s Not Right


Нора на Евровизия с It’s Not Right

6554

След дуетното си парче с Графа Именно ти”, финалистката от втория сезон на "Мюзик Айдъл" - Нора, записа и своя солов дебют.

Впечатлени от таланта на айдълката, на финала на предаването от Coca-Cola решиха да дадат безпрецедентните две награди – освен приз за Ясен Зердев (запис на песен и клип), те решиха да подкрепят парче и на Нора.

Песента, записана с подкрепата на световната марка, е авторска за младата изпълнителка. Нора е автор на текста на “It’s Not Right” – ар-ен-би с китарни рифове и характерни вокали. Музиката е на Бисер Иванов (известен китарист, работил с Алегро, Васко Василев и солистите на Ковънт Гарднър, в момента работи с Лили Иванова, като дори композира за нея). Аранжиментът е на Жоро Янев.

It’s Not Right” беше селектирано от специална комисия за полуфинала на конкурса "Евровизия" и ще бъде представено премиерно на живо на 24 януари.

Съвсем скоро ще бъде снимано и видео към парчето, а за режисьор е поканен Васил Стефанов ("Герой" на Тома, "Baby" на Остава, "Чуваш ли ме" на Графа и Мария Илиева).

"Идеята е леко бунтарска – че не трябва да се съгласяваме с всичко, че не бива да допускаме някой друг да решава вместо нас и такива неща. Много се кефя на парчето още от първия път, когато го чух. Ще се радвам, ако го харесат и зрителите на "Евровизия", а и всички останали", обяснява изпълнителката.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички