Балканджи с празничен концерт за 14 февруари


Балканджи с празничен концерт за 14 февруари

6041

Обичаната от всички фенове на етно рока банда Балканджи подготвя голям концерт навръх празника на любовта и виното - 14 февруари от 18.00 ч. в кино "Влайкова" (ул. "Цар Иван Асен II" 11).

Групата официално кани многобройните си почитатели и приятели да отпразнуват заедно излизането на новия им албум "Змей", който вече е на музикалния пазар благодарение на missskin.net.

Специален гост на празничната вечер ще бъде Гологан - група за етно рок поезия, в която американката Анжела Родел очарова публиката с умелите си вокали в стил българско народно пеене. В нея се подвизава и Петър Чухов, известен от Субдибула.

В чест на Св. Трифон Зарезан, покровител на лозарите и винарите, всеки гост на събитието го очаква чаша червено вино и малък дар за спомен, издържан в оригинален "балканджийски" стил.

Седемте момчета и дамата от групата са предвидили и други изненади, които ще бъдат разкрити малко преди началото на самия концерт.

Изпълнявайки най-хубавите си парчета на живо, групата обещава да превърне вечерта в едно специално преживяване за всички, които не могат да си представят света без обич.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички