Дунав мост: Румънската поп принцеса Инна в столичния Ескейп


Дунав мост: Румънската поп принцеса Инна в столичния Ескейп

13041

Румънската певица Инна (Inna) ще се изяви в столичния клуб "Ескейп" на 11 април.
 
В шоуто й е и диджеят, с когото съвместно записаха хита „Hot”, както и две атрактивни танцьорки, информираха организаторите от "София Мюзик Ентърпрайсис".

Истинското име на Инна (22) е Александра. Тя е родена в курортния град Констанца. Ефектната румънка започва да се занимава с музика от съвсем малка. Посещава уроци по солфеж и пеене повече от осем години. Паралелно с музиката, тя инвестира в образованието си и завършва политология в Букурещ.

Горещата млада звезда само за една година се превръща в новата принцеса на румънската поп музика.

Първият голям хит на Инна е “Hot”. Мелодията е обявена за едно от най-добрите румънски парчета 2008.

То е записано с продуцентския екип Плей & Уин. Двамата са познати в музикалните среди като автори на някои от най-добрите поп сингли за последните няколко години. Именно те композираха песента „Kylie” за Акчент, и са в основата са на успешния албум „Superstar” на Актив и на големия успех - „Till The Morning Light”, на Морис.

Романтичният и завладяващ глас на младата певица в комбинация с хитовите ритми и запомнящата се мелодия превзема клубовете в Румъния, а парчето “Hot” достига челните позиции във всички клубни класации в северната ни съседка.

Още с първия си сингъл вокалистката успява да пробие и на международната сцена - “Hot" бързо се превръща в хит в Полша, Русия, Турция и Унгария. Изпълнението вече се излъчва и в българския музикален ефир, като още в първата седмица на дебюта си достига до N 1.

То официално е на музиклния пазар в България от средата на месец февруари като част от новата компилация с най-горещите денс и хаус хитове "Super Auto Hits vol. 22".

Билетите за събитието са 15 лв. на предварителна продажба, стават 20 лв. в деня на партито, до полунощ, а след това ще се влиза срещу 25 лв.

Те се продават от днес в Билетен център, НДК, на касите на "Тикетпро", България, и неговите партньори, а и онлайн на адрес www. ticketpro.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички