Палатков лагер и шест сцени на Spirit Of Burgas тази година


Палатков лагер и шест сцени на Spirit Of Burgas тази година

5444

Остават няколко месеца до второто издание на фестивала "Spirit Of Burgas" и вече получаваме повече информация за неговото провеждане от организаторите му - "DS Music":

"Второто издание на "Spirit Of Burgas" (номиниран за най-добър музикален фестивал в Европа за 2008 от Британските фестивални награди и Европейската фестивална асоциация) ще се проведе на 14, 15 и 16 август 2009.

Мястото е същото – град Бургас, Централен плаж и прилежащата му част от Морската градина.
Тази година фестивалът ще предложи на своите фенове 6 сцени: главна, денс арена, 3 концертни и втора диджей сцена. Новост ще бъде обособяването на специален къмпинг, само за публиката на "Spirit Of Burgas". Така гостите на града ще имат възможност не само да задоволят глада си за хубава музика, но и да разгледат Бургас, за да се възползват от летните изкушения, които предлага.

И тази година фестивалът ще предложи богата и разнообразна програма. Скоро ще бъдат обявени имената на основните групи и артисти, които ще участват в "Spirit Of Burgas", както и всякакви интересни новини и изненади, свързани с второто му издание."

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички