Цветелина Янева и група 032 за Три минути


Цветелина Янева и група 032 за Три минути

7485

Група 032 и Цветелина Янева работят по обща песен.

Колаборацията между състава и певицата на "Пайнер" е заради баладата "Три минути".

Със сигурност проектът им ще е предизвикателство за както за феновете на поп музиката, така и за почитателите на поп-фолка, смятат продуцентите.

Изпълнителите споделят, че са се постарали да направят песен, в която слушателите да могат да открият себе си. Идеята за нея се ражда още преди 3 години, когато Цветелина и 032 посещават един и същ вокален педагог в родния им град – Пловдив.

Приятелството между тях пламва в момента, в който се запознават на един от уроците. По онова време всичко е като на шега, мечта на момчетата и Цвети. Сега тя се е превърнала в реалност: приятелството прерасна в професионален проект.

Цвети е сред най–яркияте дебютанти в поп-фолка 2008, за което беше отличена с награда на телевизия “Планета”. Със всеки свой сингъл и клип 032 пък продължават да показват, че са една от най – продуктивните групи в България. Зад състава стоят продуцентска компания „Старс Рекърдс” и мениджърска агенция „Ликьор Мениджмънт”.


Баладата е по музика и аранжимент на Светослав Лобошки и текст на Мариета Ангелова. В момента изпълнителите подготвят и заснемането на видеоклип към песента.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички