Back For Good: Роби Уилямс обратно в Тейк Дет?


Back For Good: Роби Уилямс обратно в Тейк Дет?

6245

Роби Уилямс (Robbie Williams) се завръща в предишната си група - Тейк Дет (Take That).

Дали е за постоянно, все още не е съвсем ясно, тъй като слуховете за подобен ривайвъл бродят отдавна. Вокалистът ще се присъедини към останалите само за един-два концерта и телевизионни изяви, според едни от тях, не - за постоянно е, настоява другата мълва. Тя дори е конкретизирана в британската преса - това ще се случи наесен, след като Уилямс издаде поредния си албум. Дискът е абсолютно готов, съобщи неговият приятел Джонатан Уилкс.  

"Да се завърна в Тейк Дет?! Само ако адът замръзне!", беше декларирал някогашният отцепник през изминалия век, когато соловата му кариера все още не беше тръгнала на залязване.

Факт е обаче: Тейк Дет и Роби - заедно, ще изпеят парчето "Back For Good" на лондонския  "Wembley". Шоуто е обявено за 5 юли.

Музикантът заряза колегите си през 1995, припомня "Контактмюзик".

Тейк Дет се събраха преди две години и успяха да изтупат от прахта своята стара слава. Билетите за настоящето им турне,  презентиращо албума им "Тhe Circus", сe изхарчиха за броени минути. Именно това е потикнало Роби да потърси връзка с останалите от някогашната бой банда, съскат злите езици.

Петимата са се помирили още миналата година, по непотвърдени данни.

Както "MySound.bg" извести, за 7 милиона долара Роби си купи къща в Уилтшир, Великобритания, неотдавна и възнамерява да живее на Острова постоянно.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички