Обединени: Драгомир Драганов (Епизод) и Vital Remains в Blue Box


Обединени: Драгомир Драганов (Епизод) и Vital Remains в Blue Box

5912

Продуцентските компании "ART BG" и "Double D Music" обединиха усилията си, за да проведат на 8 май в столичния клуб "Blue Box" два ударни концерта.

В една вечер ще се състоят промоцията на самостоятелния инструментален албум на китариста на Епизод Драгомир Драганов от 19 часа и от 21 часа - концертът на екстремната поредица от групи, предвождана от "дет агресорите" Vital Remains и включваща още американците Order of Ennead и шведите Tribulation.

Билетите за концерта на Драгомир Драганов могат да бъдат закупени на цена от 12 лв. (в деня на концерта - 15 лева), срещу които всеки гост на събитието ще получи диск с албума на музиканта - "Алтер Его".

От друга страна пък първите 66 пропуска на специална цена от 24 лв. за Vital Remains, Order of Ennead и Tribulation се изчерпаха за отрицателно време и в момента билетите струват 27 лв, а в деня на концерта ще станат по 35 лв.

Посетителите и на двата концерта ще получат безплатна енергийна напитка „XL“.

За феновете, чийто вкусове обединяват както мелодичен, така и екстремен метъл, от утре в продажба ше бъде пуснат специален комбиниран билет за двата концерта с промоционална цена 35 лв. като в  нея също е включена консумацията на две енергийни напитки „XL“.

Комбинираният билет ще може да бъде закупен в мрежата на "Eventim.bg" до изчерпване на количествата.

В деня на двете събития ще има строг пропускателен режим, който ще осигури безпроблемното последователно влизане и излизане на гостите на двата концерта.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички