Отварят булевард Витоша в София заради латино карнавала на Памбос


Отварят булевард Витоша в София заради латино карнавала на Памбос

6802

Pambos Dancing Center организира уличен латино карнавал, който е и част от тържествата по случай 130 години от обявяването на София за столица.
 
Латино стрийт парадът ще стартира точно в 17.30 часа от пилоните на НДК в събота. Екзотичното шествие ще продължи по булевард "Витоша" до улица "Алабин" и ще завърши със събитие във Военния клуб.

Там започва диджей парти с шоу изпълнения на живо с участниците в карнавала от 21 часа.

Диджеите Алекс, Диан и Ейнджъл обещават да взривят феновете със свежа клубна латино музика.

Предвидено е и състезание за най-оригинален карнавален костюм.

Вход за партито: 15 лв.

В рамките на изявата на пет тематични камиона с различна музика ще прекосят центъра на София под ритъма на латиното. Първият ще бъде посветен на 130-годишния юбилей на столицата. Там ще са танцьорите от Pambos Dancing Center.

Другият камион ще премине под мотото на "Fanta Salsa Festivala", който ще се проведе в София от 8 до 10 май. Част от втория камион ще бъдат танцьорите от "Dance Academy" начело с Ани Дончева и Трендафил Сърмов, понашумели около риалити формата "Dancing Stars".

На третото превозно средство ще има автентични изпълнения на самба на живо заедно със самба оркестър и с Aсоциацията по капоейра. Към останалите два камиона, един от които ще бъде декориран като джунгла, ще се присъединят представители на различни танцови школи от цялата страна по салса, аржентинско танго, балет, рок-ен-рол и други.  

Идеята на горещата латино фиестата у нас е заимствана от идеята на големите карнавали по света като този в Рио де Жанейро.

Облечени в екстравагантни костюми, изкусителни танцьори страстно извиват тела, като забавляват себе си и публиката, придавайки специален привкус на динамичното всекидневие. Организаторът Памбос Агапиу се надява тези улични карнавали наистина да се превърнат в традиция за всички български танцови школи.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички