Веселин Маринов отново препълни зала 1 на НДК снощи


Веселин Маринов отново препълни зала 1 на НДК снощи

5935

Веселин Маринов доказа за пореден път, че неговите верни почитатели криза не ги лови, препълвайки отново зала 1 на НДК за пролетния си коцерт “Любов по време на криза”снощи.

"Никой не е толкова беден,че да не може да обича, и толкова богат, че да няма нужда от любов" - с тези думи певецът на народа сложи начало на грандиозния си концерт. Събитието продължи точно два часа и изправи на крака екзалтираната публика в залата.

Изпълнителят представи в първата част на спектакъла си свои песни от стари албуми, които по една или друга причина не са станали толкова популярни, възраждайки ги със специално обновени за концерта аранжименти.

На атрактивната сцена с огромни мултимедийни екрани, ефектно шоу направиха около 80 танцуващи от формациите Модел и Веселина, балетите Веда Джуниър и Вая,  танцова формация Чинари, както и танцьори от Софийската опера. Певецът представи за първи път и две  песни от предстоящия си нов албум.

Страстите в залата бяха нажежавани допълнително от пироефекти, които избухваха от всички страни на сцената през цялото време на спектакъла, чиято сценография отново бе поверена на талантливия режисьор Ники Априлов.

Във втората част на концерта Веско Маринов изпълни най-популярните си и обичани хитове като “Хубава жена”, “Ако жена не те признае” и др., а завърши с превърналата се в химн “За теб, Българийо”.

В публиката отново бяха дългогодишните творчески партньори на певеца - Тончо Русев и Евтим Евтимов, към които той отправи специален поздрав. Много гости и колеги, между които Роси Кирилова, Иво Танев, композиторът Краси Гюлемезов, Богдан Томов, директорката на "Златният Орфей" Дариана Генова и режисьорката Ласка Минчева също уважиха изявата. В залата отново бе забелязан и лидерът на "Герб" Цветан Цветанов със семейството си.

Премиерът на България Сергей Станишев също поднесе своите поздравления към Веско Маринов, изпращайки му кошница с цветя.
   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички