Айс Кюб стерео: Кнас реди преди титана на гангста рапа


Айс Кюб стерео: Кнас реди преди титана на гангста рапа

7455

Хип-хоп артистът на “Стерео СтаяКнас (KNAS), подгрява за Айс Кюб (Ice Cube).

Както "MySound.bg" съобщи, титанът на гангста рапа излиза за пръв път пред българските си фенове в столичната зала "Универсиада" на 13 април, идния понеделник.
 
В изпълнението на Кнас ще се включат и танцьорите  от "SDS The Center" – най-добрата школа за улични танци у нас. Момчетата и момичетата от "The Center" са носители на многобройни национални и международни отличия, а хореографите им се обучават и работят с големите светила в хип-хопа, сред които и особено нашумелият Marty Kudelka.

Той е известен от работата си с Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake).

Родната надежда на черните ритми се занимава с музика от 1998, но  тъй като е живял и творил цели 8 години в  Швеция, името му е популярно по-скоро на скандинавската клубна сцена. Биографията му е нетипична за хип–хоп артистите.

Кнас се дипломира в Стокхолмския университет със специалност “Международни отношения”. През 2005 той издава дебютния сингъл “One Love” feat. Bacardy, отличен за най-успешен дебют в "БГ Топ 100". По-късно същата година пуска и албума “Still Starving”, отново с Bacardy.  В проекта участват ар-ен-би и рап артисти като Snook (Adams-Ray & Kihlen), Sam-e, Afasi & Filthy, Бобо, Спенс и др.

През 2006 Кнас е гост в националните турнета на D2, Сафо и Мария Илиева, в чийто хит сингъл “Off The Record” взема специално участие. Парчето достигна първо място в национални и регионални чартове. То бе включено в “Идвам към теб” на Мария Илиева, който проект бе избран oт телевизия "ММ" за най-добър хип-хоп/ар-ен-би 2007.

Надеждата на младата рап сцена организира първото по рода си у нас клубно турне с бенд на живо.

Заедно с него на сцената излязоха Красимир Тодоров (D2), WahTony (Три-Оу-Файв), DJ Uli G, Бобо (Сантра & Кристо, Белослава), Brown Sugar (Ахед).

Кнас бе съпорт и на други легендарни лица от световния хип-хоп, гостували в България - Оникс.

В края на миналата година той се присъедини към лейбъла на новата българска музика – “Стерео Стая”, а съвсем скоро предстои промоция на парчето “Комплименти” с участието на B.O.Y.A.N .

Билети за концерта на Айс Кюб все още могат да бъдат закупени от билетния център на НДК, както и чрез www.ticketpro.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички