Луд ме правиш: Азис в дует с Ванко 1


Луд ме правиш: Азис в дует с Ванко 1

8949

Най-новото парче на Азис се казва „Луд ме правиш” и е в дует с рапъра Ванко 1.

Видеото на песента ще се излъчи ексклузивно до седмица по телевизия "Планета".

Автор на текста е Азис, а речетативите са на пловдивчанина. Музиката е дело на младия композитор Мартин Биолчев, мастеринг - Дани Милев, режсьор на лентата е Людмил Иларионов. Вдъхновен от новата визия на Азис и от скандалното видео към песента, фотографът Дилян Марков засне предизвикателна фотосесия.

Луд ме правиш” съчетава елементи на поп-фолк и хип-хоп. кадрите, по които има и нецензурирана версия, провокират с голота и еротични послания.

Различен и променен до неузнаваемост, по-слаб отвсякога, Азис залага на мъжкия си образ в лентата. За няколко месеца есктравагантният ТВ водещ свали 17 кг от теглото си и окончателно се отказа от роклите и женските визии.

Зад неговия стайлинг стои оригиналният почерк на дизайнерката Зорница Първанова. Освен с присъствието на балет "М Dance", новото видео на Азис се отличава и със специалното участие на певицата Алекс Раева.

Момичетата, които кършат тела всяка делнична вечер по "ТВ2", за първи път захвърлят всички задръжки и показват изкусителните си прелести.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички