Димитър напусна Мюзик Айдъл 3!


Димитър напусна Мюзик Айдъл 3!

5618

Един от най-оспорваните участници - Димитър Атанасов, напусна завинаги "Мюзик Айдъл" 3 след оспорвани елиминации снощи.

На тях той попадна попадна заедно с Русина и Преслава. Във вторник по време на концерта на застрашените той се представи с парчето на "Остава" - "Шоколад". Въпреки думите на неговата защитничка Кристина Белчева, одобрила сдържания му начин на изпълнение, Виктория Терзийска от група "Мастило" не похвали липсата на хъс и ентусиазъм в неговото представяне.

Вчера вечерта Преслaва след изключителното си изпълнение на хита на Тина Търнър – “Nutbush City Limits”, успя да се спаси от „Война на гласовете”. При все че Митко беше напарвил добър и интересен избор на парче, след представянето на на хита на македонската певица Каролина Гочева "Мойот свет", журито лаконично го похвали и така бургазлията се изправи в директен сблъсък с Русина.

За първи път на елиманции двамата айдъли изпълниха две различни парчета. Димитър се беше спрял на песента на Орлин Горанов "Светът е за двама", а Русина си беше избрала "Да е влюбен този свят" на Камелия Тодорова.

Журито обаче подкрепи откровено Русина, а Мария беше категорична: "Публиката обича да гледа жени, и то красиви жени". Единствено Фънки, типично в негов стил, беше потресен от "естрадния бълвоч" и според него заради направения от тях избор и двамата трябвало да напуснат шоуто. Този път обаче и зрителите бяха единодушни с мнението на журито и гласуваха да напусне Димитър. Неговите коментари, емоции и чувстава можете да видите в ексклузивното интервю за www.musicidol.btv.bg.

Златната петица, която остава за следващия голям концерт "Най-доброто от най-добрите" в понеделник и която е все по-близо да големия финал на 8-и юни, ще готви хитове на Мадона (Madonna), Елвис Пресли, Марая Кери, Кристина Агилера, Майкъл Джексън. Изключителни пет гласа и изключителни пет парчета - този понеделник в риалитито.   

Специалнo участие довечера ще има пловдивската група 032. Момчетата от бандата са подготвили специално македонско парче. Какво още ще каже продуцентът Наско Янкулов по повод на изразената от него позиция за участието на македонските изпълнители и мястото им в предаването, което предизвика крайни реакции от страна на Фънки, ще стане ясно довечера.      

Тъй като в последно време отношенията между двамата колоритни герои в предаването Марин и Мустафа са доста обтегнати, те намират елегантен начин да решат спора помежду си: с танцувално състезание.

В специално видео, подготвено от кореспондента на "Мюзик Айдъл" в САЩ, ще разберем какво се случи на финала и кой е победителят в "American Idol".    

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички