Кен Хенсли и Сънрайз форсират моторок фест в Приморско


Кен Хенсли и Сънрайз форсират моторок фест в Приморско

7292

Сънрайз с Ал Аксес Проджект и Кен Хенсли (Юрая Хийп) дават старт на 10-дневния международен моторок събор "Мотомания".

Събитието започва в Перла, Приморско, утре.

Сънрайз ще представят премиерно новия си макси сингъл "S.O.S...Оn July Morning", анонсиращ появата на следващия проект на групата - "S.O.S.", научи "MySound.bg" от фронтмена Георги Мархолев.

На следващия ден - 3 юни, продукцията ще бъде представена и в столичния пиано-бар "Камино".

В парчето участват именитите членове на Юрая Хийп (Uriah Heep) Кен Хенсли (Ken Hensley) и Джон Лоутън (John Lawton). Дискът е в тираж 1000 екземпляра. "Той предлага и българска версия на "July Morning", на която правим авторски кавър от 17 години", уточни певецът.

Освен него и групарите от Юрая, в изпълнението се е включил и Ясен Димитров. Парчето е записано с два хамънд органа - на единия свири Кен, на другия - Ясен.

"Кен държи солото в средата, Ясен се изявява в края. Това е първият студиен запис на Джон Лоутън на легендарното парче изобщо. Това е и първият български продукт с рок звезди от такъв ранг", допълни Мархолев, който е продуцент за "Holly Rock - Art".

Другата песен е "Bang, Bang - No More Tears". Георги Мархолев е автор на музиката и текста. Думите към българския й вариант са написани от Александър Петров.

В диска като бонус има 4 видеа, записани на живо. Това са парчетата "A Song You Wrote", "Falling In Love Is The Name Of The Game", "The Boat" - част от "S.O.S.", и клип на "Цялата любов". Изпълнението бе включено в дебютния албум на групата.

"Предстои ни да го преиздаваме, тъй като тиражът свърши", каза певецът.

Продукцията се изпълнява от Георги Мархолев - китара и вокал, Ясен Димитров - вокал, хамънд орган, Митко Семов - барабани, Наско Атанасов - бас, Мишо Йосифов - тромпет, Велислав Стоянов - тромбон, Васко Енчев - саксофон, Мариета Янева - перкусии и вокали, Павлева Семова - вокали и Десислава Кондова - цигулка.

На Георги Мархолев и Кен Хенсли е голямото интервю в юнския брой на "Playboy".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички