Noise Оf Human Art (N.O.H.A.) отново звучи на български терен


Noise Оf Human Art (N.O.H.A.) отново звучи на български терен

5472

Изпълнителите на превърналия се в култов хит „Tu Сafé” - N.O.H.A. ,  официално потвърдиха турнето си в България.

Космополитната група ще се развихри в четири горещи точки по родното  ЧерномориеВарна, Несебър, Созопол и Лозенец между 29 юли и 1 август 2009. 

Филип, Минерва, Чеви MC, Тим, Алекс, Джош и Тобиас, по-известни като N.O.H.A.,се събират от различни краища на света и разтърсват европейската сцена вече 12 години, за да променят приетите разбирания за клубна музика. Последният албум на групата “Dive In Your Life” не престава да радва феновете със свежия си микс от брейкбийт, дръм-ен-бeйс, ню джаз и поп.

Хитове като „Dive In Your Life" , „Tu Café”, „Balkan Hot Step” са любими и на българската публика, която изпадна в екстаз при първото посещение на групата в София в края на миналата година. Столичният парти център "4 км" се оказа тесен за 2 000, събрали се да чуят и видят първия лайв на N.O.H.A. у нас.

„След незабравимото изживяване в София всички от групата бяхме сигурни, че ще дойдем в България отново”, сподели вокалистката на формацията Минерва.

”Радваме се, че ни се отдаде възможност да се завърнем още това лято и то не само с един концерт, а с цели четири. Аз съм човек, който е влюбен в морето и вече нямам търпение да се насладя на българското Черноморие и отново да се срещна с българската публика”, допълни тя.
 
Турнето на авангардната група в България ще е под наслов „N.O.H.A.&TERENonTour” и е част от стартиралото миналата година събитие, организирано от "Feelme Crew".

Преди пристигането си в страната „шумът на човешкото изкуство” ще разтърси няколко фестивала в Чехия, Словакия и Унгария.

До няколко дни ще бъдат пуснати в продажба и билетите за горещото турне на N.O.H.A. в мрежата на TICKETSTREAM (www.ticketstream.bg) и EVENTIM (www.eventim.bg) в цялата страна.

###

Още с едноименния си дебютен албум N.O.H.A .се утвърждават като част от поп-авангарда на европейската музикална сцена. Силата им е в изкусното сливане на класическите композиции с интригуващо клубно звучене, а резултатът е запечатан в четири изключително успешни албума. – 1997 N.O.H.A. „Noise Of Human Art“; 2001 N.O.H.A.No Slack“); 2003 N.O.H.A.Next Plateau“; 2006 N.O.H.A.Dive In Your Life”.

Първата изява на гостите у нас (22 ноември 2008 на ТЕРЕН 1 заедно Коста Костов/ВalkanXpress и Компот) породи огромен интерес - присъстваха повече от 2 000 души, което превърна изявата в едно от най-значимите музикални събития за 2008.

"Feelme Crew" работят в сферата на киното, телевизията, рекламата  и организацията  на музикални събития. Основната цел на екипа е да държи високо летвата на доброто настоение.

"Feelme Crew" обединява мотивирани професионалисти в своята област, участвали в  множество успешни проекти: филмови, телевизионни и музикални продукции.

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички