Небе за двама! 1/3 От Тарантино в нов проект


Небе за двама! 1/3 От Тарантино в нов проект

6694

Китаристът Светослав Колев-Цвъри и фронтдамата на Тарантино - Гергана Добрева, са оформили нов проект, наречен 6a-6a", научи "MySound.bg".

В дебютното си парче „Небе за двама”  те се отдават на топъл и лежерен ритъм.

"Това е лятна, релаксираща песен – есенция от емоциите, които предизвиква спокойното, усмихнато излежаване на топъл пясък в летен ден с очи, които притворено гледат яркосиньото небе... Разбира се, всичко това е придружено с любов", обясни певицата, която е автор на текста.

Музиката е общо дело.

Цвъри е един от най-търсените концертни и студийни китаристи в България. Той е работил с Ънду, Подуене Блус Бенд, Импулс, Акцент, Тарантино, КГБ, Стенли, Арабел Караян, Стефан Вълдобрев, в студио е бил и със Супермакс.

Гергана има професионално музикално образование и освен с група Тарантино, се е изявявала със Слав де Хрен. Пяла е на не един или два джаз и рок фестивала у нас.

"За най-добър резултат се препоръчва „Небе за двама” да се консумира в коли на път към морето, на топли плажни барчета, на приятни вечерни открити дансинги и изобщо - навсякъде, където напрежението го няма", споделя китаристът.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички